Op al onze activiteiten (eenmalig en/of op regelmatige basis) gelden de Algemene Voorwaarden van het Uitvinderslab.

Huisregels Uitvinderslab

  1. We zorgen goed voor elkaar en de materialen.
  2. Veiligheid voor alles.
  3. We blijven in het Uitvinderslab.
  4. We laten de ruimte netjes achter.

Aanmelden voor een activiteit

Aanmelding voor een activiteit door jou of je kind in te schrijven via het online reserveringssysteem op onze website: www.uitvinderslab.nl. Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het verwerken van de bestelling.

Betalen van activiteiten

De betaling kan alleen online gedaan worden op de website: www.uitvinderslab.nl via iDeal.
LET OP: De aanmelding voor de activiteit is pas definitief wanneer, na het online reserveren en betalen via iDeal, een bevestigingsmail is ontvangen. Geen mail gehad? Neem dan contact op via info@uitvinderslab.nl.

Voor de activiteiten is er een eenmalige bijdrage of de mogelijkheid om stempelkaarten te kopen. Reserveren voor een activiteit is altijd nodig, ook als je in het bezit bent van een stempelkaart.

Ik kan toch niet komen

Het annuleren van een activiteit kan je enkel per e-mail via info@uitvinderslab.nl doen. De datum waarop het bericht binnen is gekomen geldt als meldingsdatum van de annulering. De volgende annuleringsvoorwaarden worden gehanteerd:
a. Tot de 48 uur voor aanvang van de activiteit: deelnemer krijgt bijdrage terug.
b. Tot 24 uur voor aanvang van de activiteit: deelnemer krijgt 50% van de bijdrage terug.
c. Binnen 24 uur: deelnemer krijgt bijdrage niet terug.

Heb je je aangemeld met een stempelkaart? Dan hoef je natuurlijk geen stempel in te leveren als je niet bent geweest. Wel fijn als je op tijd doorgeeft dat je niet kan komen zodat iemand anders in jouw plaats kan.

Een activiteit wordt geannuleerd

Indien een activiteit geen doorgang kan vinden – zulks ter beoordeling van de KITE educatie -wordt u hiervan zo spoedig mogelijk van tevoren op de hoogte gesteld. KITE educatie zal altijd proberen dit zo tijdig mogelijk te laten weten. Als een activiteit door KITE educatie wordt geannuleerd zullen de betalingen aan u worden gerestitueerd. Op verdere aanspraken kan de inschrijver geen rechten doen gelden.

Fotografie

Tijdens de activiteiten worden foto’s van de deelnemers gemaakt. Deze kunnen voor promotiedoeleinden van het Uitvinderslab gebruikt worden. Indien u bezwaar heeft kunt u dit vooraf aangeven bij het reserveren van de activiteit of voorafgaand aan de activiteit een e-mail sturen naar info@uitvinderslab.nl

KITE educatie

Het Uitvinderslab is een initiatief van stichting KITE educatie.
Gevestigd op Schiekade 189, unit 5.01, 3013 BR Rotterdam
KvK 75032996 en BTW NL 860115537B01